Život může být jednoduchý. S všestrannými troubami Gorenje OptiBake

V dobré troubě připravíte jakékoliv jídlo – od polévky z pečené zeleniny přes křupavou pizzu, oběd s přílohami až po skvělý dezert. A klidně všechno najednou. S troubami Gorenje OptiBake to nebude žádná věda, ať už máte rádi, když se to všechno udělá samo, nebo se naopak v kuchyni cítíte jako doma a chcete mít pečení pod kontrolou. Nabídnou vedle krásného designu vzácnou kombinaci parní funkce a nejúčinnějšího pyrolytického čištění, předehřejí se rychlostí blesku a díky unikátnímu tvaru po vzoru kamenné pece upečou nejlepší pizzu ve městě. I cokoliv jiného.

Život může být jednoduchý. S všestrannými troubami Gorenje OptiBake

Pára a pyrolýza v jedné troubě? Ano, jde to

Pára je skvělá vymoženost. Zvýrazní přirozenou chuť i s minimem soli a koření, přitom zachová vitamíny, barvu i strukturu použitých surovin. Připravený pokrm tedy bude nejen lahodnější, ale i zdravější. Možnost pečení s párou vám otevře úplně nové kulinářské možnosti – zelenina bude svěží a křupavá, maso plné šťávy a chuti a pečivo nadýchané.

Parním asistentem jsou vybavené i některé nové trouby Gorenje OptiBake. Jednoduše stisknete tlačítko zásobníku na vodu na ovládacím panelu, do nádržky nalijete vodu, nastavíte příslušný parní program a trouba sama oznámí, kdy je ten pravý čas přidat páru.

A co když je jídlo snědené a je čas na úklid trouby? Vůbec žádné drama se nekoná. Trouby totiž nabízejí něco velmi praktického – tři intenzity nejúčinnějšího automatického čištění pomocí pyrolýzy, kdy se všechny nečistoty samy spálí, a také ekologické čistění pomocí páry, které je ideální spustit po dokončeném pečení, dokud je ještě trouba horká.

Život může být jednoduchý. S všestrannými troubami Gorenje OptiBake

Není potřeba ztrácet čas

Hektický způsob života nás nutí šetřit každou minutu. Proto přijde vhod, když je trouba výkonná a rychlá. Nejvyšší modely trub Gorenje OptiBake mají mimořádný teplotní rozsah 30-300 °C, a díky opravdu výkonným ohřevným tělesům se předehřejí na 200 °C za méně než pět minut – to je řadí na špičku na celém trhu. Přitom patří do nejúspornější třídy A nebo A+.

Tvar HomeMade

Trouby mají patentovaný klenutý vnitřní prostor po vzoru starých pecí na dřevo, nyní s novou konstrukcí topných těles a vylepšeným rozložením ventilačních otvorů. Ten zaručuje spolu s cirkulací vzduchu MultiFlow 360° rovnoměrné pečení i přípravu pokrmů až na pěti úrovních najednou bez promíchání vůní a chutí. Přitom ušetříte čas i energii.

Pečte jednoduše i jako profesionál. Je to na vás

Pokud hledáte pomocnou ruku, jsou pro vás jako stvořené automatické programy pro přípravu až 22 nejoblíbenějších pokrmů. Stačí zvolit typ jídla, hmotnost a trouba se sama postará o ideální výsledek i bez předehřívání. Vše je ověřeno profesionály, takže se není třeba bát neúspěchu, ani když v kuchyni začínáte.

Mezi mnoha možnostmi nechybí ani program pro horkovzdušné fritování bez tuku, automatické pečení masa se sondou, pomalé pečení, pečení zmražených jídel nebo šetrné rozmrazování. A pro ty, co jsou v kuchyni jako doma, se bude hodit i možnost až třífázového pečení, kdy si nastavíte způsob ohřevu, teplotu i čas podle svých zkušeností až ve třech krocích přípravy pokrmu a pak už máte volné ruce.

Více informací: cz.gorenje.com

Zdroj foto: GORENJE

Související příspěvky